Kullanıcı
Parola
Hakkımızda

Balıkesir Bakkallar ve Bayiler Odası 1952 yılında kurulmuş ve kurulduğu günden bugüne, üye sayısı hızla artarak bu gün sayısı iki bine yakın büyük bir güç haline dönüşmüştür. Başlangıçta dernek olarak faaliyete başlanmış, daha sonra 507 sayılı yasa kapsamında bir meslek odası olarak faaliyetini sürdürmüştür. Oda’nın 1952 yılındaki başkanı Mustafa DÖKÜCÜOĞLU olup, daha sonra sırasıyla Haydar SUAKAR, Ali ÖZALTIN, Nevzat KUTLU, Vedat YÜKSELİR, Hasan BAYDAR, Ziya ENGİN ve son olarak 1997 yılından bu yana da aralıksız sayın Hasan YANÇIL odamız başkanlığını yürütmektedir.

Mevcut yönetim iş başına gelinceye kadar Odamız, toplamı 18 m2 olan küçük bir büroda bütün iş ve işlemlerini yürütmekte idi. Bu yönetimle birlikte halen odanın arşiv, muhasebe birimi, yönetim salonu olmak üzere hizmet vermektedir.

Oda merkezimiz şu anda, Hasan Baba Çarşısı, Kat:2 No:255 adresinde bulunmakta olup, telefon numarası 2410219 dur.

Amacımız; Esnaf ve sanat sahipleriyle bunların yanında çalışanların müşterek ihtiyaçlarını karşılamak; mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak, mesleğin genel menfaatlerine uygun olarak gelişmesini sağlamak, meslek mensuplarının birbirleriyle ve halk ile olan ilişkilerinde dürüstlüğü ve güveni hakim kılmak üzere meslek disiplini ve ahlakını korumak amacıyla kurulan kamu kurumu niteliğinde tüzel kişiliğe sahip meslek kuruluşudur.

Adres: Hasanbaba Çarşısı Kat:2 No:310 Balıkesir / Türkiye
Tel: (266) 241 02 19